Nem tudok aludni, kevés alvás után nem éreztem az erőt, hogy az "így nyert" időt tanulásra kéne fordítanom, és egyébként is van pár megosztásra váró gondolatom, szóval írkálok :)

A napok visszatérésem óta elég egyhangúan telnek, tanulással lehetne főleg jellemezni. A leendő vizsgák sikerességét illetően folyamatosan kétségeim vannak, lelkiállapot függvénye(ez teszi változatossá az amúgy monoton napokat :D), hogy épp hogy gondolkodom róla.

Viszont ami ennél érdekesebb, hogy tegnap volt az utolsó előadásom. Csak a terembe lépve realizáltam a dolgot, és picit meglepődtem, Furcsa érzés volt, és az óra után arra sarkallt, hogy végig gondoljam, nem-e mentem el már valami fontos utolsó mellett. Számvetésem szerint nem került erre sor, és most már picit igyekszem jobban figyelni, nehogy elszalasszak valamit :)

Másrészről pedig ez egy jó indikátor volt, hogy az időszak a végéhez közeledik, csak ez a tömbösített vizsgáktól néha nem látszik kristálytisztán. Szerencsére utánuk az adminisztráció biztos intézése érdekében még lesz kb egy hetem, hogy normálisan búcsút vegyek az Erasmus félévtől, és annak minden élő és élettelen velejárójától.

Szurkoljatok, ha tehetitek!

Aztán nem is olyan sokára újra találkozunk!

Szerző: nadra  2012.01.26. 06:03 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vivacolonia.blog.hu/api/trackback/id/tr793816487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása