Most már biztos, kevesebb, mint egy hetem maradt. Február 8-án búcsút veszek a várostól, remélem nem örökre, konkrét vágy, hogy egyszer itt ünnepelhessem a karnevált.

Túl a vizsgákon és minden ezekkel járó nehézségen, egy igen intenzív hétnek nézek elébe. Már szerdán kezdődött az egész, mindenki megy haza és sorra jönnek a búcsúk, farawell-ek, utolsók és minden egyéb hasonló dolgok.

Kicsiben eljátszom ugyanazt, mint az elutazásom előtt...Szerencsére a papírmunkák kevés időt emésztenek fel. Ma már megejtettem az utolsó mosásom, és fejben folyamatosan sakkozom, hogy mit melyik bőröndbe pakolok, mit adok fel inkább postán. Egy kupacban vannak a visszaadandó dolgok.

A nagy hideghez, ami nem éri el az otthoni szintet, úgy próbálom minél pozitívabban kezelni, hogy így legalább egy csomó ruhát magamra vehetek az utazáskor, így is csökkentve a csomagom súlyát :)

Most nem vágok bele a félév értékelésbe azt meghagyom egy utolsó bejegyzésre, de már szembesültem pár dologgal, vontam pár mérleget, gyarapodott az úgynevezett bakancs listám, de kerültek is le dolgok róla.

Jelenleg egy szinte megmagyarázhatatlan nyugalom van bennem. Nincs extrán besózva a fenekem, a fennmaradó idő egyrészt belátható, másrészt hipp-hopp el fog múlni, és persze az itt teljesítendő dolgokért megtettem mindent, most már maximum az eredményeket várhatom.

Azt hiszem ennyi gondolat töredék elég is lesz egyszerre :)

Szerző: nadra  2012.02.03. 01:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vivacolonia.blog.hu/api/trackback/id/tr614055121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása