Sziasztok!

Nem tudom látogat-e még erre valaki, de gondoltam szólok, letelt a két hét. Túléltem, bár igénybe vett, a többi néma csend. Eredményeket még nem tudok, de jelenleg nem nagyon érdekel :D

Merthogy most madarat lehet velem fogatni, csak annyira fáradt vagyok, hogy ez nem látszik :) Amíg még tombolt bennem az adrenalin meg az endorfin, addig Bo-val ünnepeltük a teendőinktől való szabadulást. Ennek eredményeképp kétféle karácsonyi vásáros bögre is csücsül az asztalomon. Mert itt bizony mindjárt három van (a Dómnál még nem ittam forralt bort :))

A hétvégén terveim szerint kipihenem magam, a közép iskolás cserekapcsolatom (hívjuk mondjuk Danielnek) családjánál feltöltődöm (tudjátok, akik olyan sok mindennel segítettek az elején), utolérem magam a különböző eddig halasztást tűrő dolgokkal, válaszolok a sok kedves e-mailra, ami mostanra felhalmozódott, és általában annyi válaszra méltattam, hogy kösz-köszi, meg jó, hogy írtál, de a rendes válaszomra ne mostanában számíts. Mindezek után, ha minden jól alakul nekivágok a lehetetlennek és igyekszem aktualizálni a blogot, legalább töredékesen, és felelőtlenül képekre is ígéretet teszek, de csak a mostanában megszokott fb-link formájában.

Ja és alig várom Esztert! :D

Mindenkinek nagyon szép hétvégét, hallom otthon már első hóféle volt! Kolisoknak kitartást a beszámolóhoz!

Ezt pedig küldöm lélekemelőnek, legalábbis nekem nagyon tetszik! =) 

Akinek ismerős kukkantson rá erre

Szerző: nadra  2011.12.02. 22:40 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vivacolonia.blog.hu/api/trackback/id/tr813432774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FEszter 2011.12.03. 10:44:07

Hehe, akkor esetleg velem forralt borozhatnál a Dómnál... Jövő hétvége? ;-)
süti beállítások módosítása