Gyors Breaking News, mert nem tudom mikor száll meg újra az ihlet úgy, hogy időm is lesz billentyűzetet ragadni.

Megkezdtem a 2. hónapomat némethonban. Furcsa, hogy már ennyi idő eltelt, viszont annyi minden történt, hogy néha azt érzem már ezer éve itt vagyok...

A Kurstest megíródott, reméljük a legjobbakat, eredmény jövő héten.

További tanulással kapcsolatos infó: Ma volt a bevezető alkalma a Hauptseminaromnak. Határozottan tetszett, de 3 óra pont elég volt a normál német beszédtempóval. Minden információ meg van, csak jobban meg kell érte küzdeni. Viszont csoportmunka lesz, ahol echte németekkel vagyok, így abszolút aggódalomra semmi ok. Az izgalmat az okozza, hogy mennyi idő alatt szokom majd bele, ha ez a tempó lesz napi sok-x órában. Mondjuk a heti 2 teljes nap nem tűnik megerőltetőnek =)

Közvetve és közvetlenül az irányításom alá kerültek végre a pénzeim (utalt illetve ösztöndíj), így egy darabig nem lesznek kenyér gondjaim :) Megérkezett a bankkártyám is, már csak egy apróság, a PIN kódom választ el attól, hogy teljes mértékben kezelhetővé váljon.

Ja a pofátlanságnak nincs határa, kedvenc buddy-mnak újabb pártfogoltja érkezik, akinek az első napjaiban ismét nem tartózkodik a városban...és...megkérdezett engem (!), hogy nem tudnám-e pesztrálni a lányzót, mert én már úgyis olyan ügyesen végig csináltam a kezdő lépéseket...még nem tudom mit akarok neki reagálni, a szívélyes nem mellé... 

Holnap International Dinner lesz a Party Kellerben, azonban én sajnálatos módon kihagyom, mert az én Dinnerem meghatározó részét, anyukám saját készítésű sütije adja, amit a szüleim társaságában fogyaszthatok el.

No hát ki bukott a fő indok, miért nem érkezik a szokásos hétvégi bejegyzés dömping. A szüleimet fogom kalauzolni, és élvezni az ittlétük minden előnyét (a téli holmikról nem is beszélve ;)). Mondjuk most itt nyár van, délelőtt 10-től délután 5-ig szandál idő (20-25 fok), de utána hirtelen lehűlés. Remélem jó útjuk lesz, és jól érzik majd magukat!

Szóval megyek is, mert addig aludnom is kell egy jót!

U.i.: Korlátosan édesség és egyéb szállítmányokra hazafelé rendelést felveszek (max szombat délelőttig), teljesítés bizonytalan.

U.i. 2: A nap mottója "Mosoly: egy olyan görbe vonal, ami mindent egyenesbe hoz":D (Tavaly minden nap ezt olvashattam Fanni egyik ajándékán =))
Szóval:
-Smile: such spinline which can right everything :)
-Keep smiling!...it makes people wonder what you're up to! (ez a pizsim felirata ;))
-Always laught when you can. It's cheaper than medicins (mosdó bölcsesség)

Szerző: nadra  2011.09.28. 23:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vivacolonia.blog.hu/api/trackback/id/tr163264013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása